Stobben verwijderen

Als de bomen verwijderd zijn, blijven de stobben over. Wij beschikken over de juiste apparatuur om de stronk en wortels van de boom op een efficiënte manier weg te frezen. De stobben worden door ons snel en vakkundig gefreesd tot elke gewenste diepte.

Als de locatie het mogelijk maakt zetten wij onze grote stobbenfrees in om de stobben te verwijderen en af te voeren. De grote frees wordt aangedreven door de tractor (of kraan voor moeilijk bereikbare plekken of talud).

Tevens beschikken wij over een kleine stobbenfrees die radiografisch aangestuurd wordt. Door zijn geringe grootte is deze freesmachine geschikt voor een kleine doorgang. Deze stobbenfrees kan zelfs de meest moeilijke plek bereiken en is dus uitermate geschikt voor particuliere tuinen.

Klic-melding

Afhankelijk van de diepte waarop we moeten frezen, is het verstandig te kijken of er geen leidingen of kabels onder of naast de wortels liggen. Hiervoor kunt u een zgn. Klic-melding laten maken; u doet dit bij het kadaster. Nadat u een melding heeft gedaan ontvangt u een overzicht van de op het perceel gelegen kabels en leidingen. Tevens is het mogelijk dat wij de betreffende gegevens aanvragen.